31
СІЧ
2018

Режисер фільму «Ла-Ла Ленд» поставить серіал для Apple

Композитор картини спродюсує проект.

Компанія Apple замовила лауреату премії «Оскар» Дем'єну Шазеллу повноцінний драматичний серіал для свого майбутнього стрім-сервісу. Режисер напише і поставить всі епізоди. Деталі безіменного проекту поки тримаються в таємниці.

 
Дем'єн Шазелл на зйомках фільму «Ла-Ла Ленд»

Оскароносний композитор Джастін Гурвіц, який працював з Шазеллом над «Ла-Ла Лендом» і «Одержимістю», і Фред Бергер спродюсують серіал.

Виробництвом проекту займеться незалежна студія MRC, яка створила для Netflix серіали «Озарк» і «Картковий будинок».

Для Шазелла це вже другий телепроект. У квітні 2017 року стало відомо, що режисер візьметься за розробку музичної драми «Вир» (The Eddy), дія якої розгортається в сучасному Парижі. У центрі сюжету - власник клубу і його оточення. Сценарій написав Джек Торн. Восьмисерійний серіал вийде на Netflix.

 
Дем'єн Шазелл на зйомках фільму «Ла-Ла Ленд»

Нещодавно компанія Apple сформувала спеціальний відділ, який буде займатися виробництвом серіалів. Серед перших проектів нового підрозділу є драма See за участю Дженніфер Еністон і Різ Візерспун, нова версія антології «Дивовижні історії» від Стівена Спілберга і Браяна Фуллера, космоопера від творця нової версії серіалу «Зоряний крейсер "Галактика"» Рональда Д. Мура і фантастика від Стівена Найта і Френсіса Лоуренса.
 
Кадр з фільму «Перша людина»

Зараз Шазелл зайнятий роботою над драмою «Перша людина» з Раяном Гослінгом в ролі астронавта Ніла Армстронга. Проект розповідає про підготовку першого польоту на Місяць. Час дії фільму охопить період з 1961 року по 1969-й, з моменту старту космічної програми «Аполлон» до того, як нога людини ступила на Місяць.
 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####