01
ЛЮТ
2018

Sony знайшла постановників для «Поганих хлопців 3»

Продовження бойовика Майкла Бея знову подає ознаки життя.

Студія Sony почала переговори з бельгійськими режисерами Аділем Ель Арбі та Білалом Фалла щодо постановки «Поганих хлопців 3», повідомляє Deadline. Очікується, що Мартін Лоуренс і Вілл Сміт зіграють в продовженні знайомих персонажів. Продюсером проекту виступає Джеррі Брукхаймер.

 
На фото: Аділь Ель Арбі та Білалом Фалла 

Сиквел знаходиться в розробці з 2009 року, але постійно стикається з проблемами. В 2016-му Джо Карнахан, покликаний раніше для полірування сценарію, збирався ставити картину, однак переговори з режисером затягнулися. В результаті студія пересунула реліз «Поганих хлопців 3», а Джо Карнахан оголосив, що займеться постановкою ремейка бойовика «Рейд».

Після цього над сценарієм продовження встиг попрацювати Кріс Бремнер.

Третя частина повинна була вийти в прокат 9 листопада 2018 року, але проблеми з постановником змусили студію переглянути плани. Місце «Поганих хлопців 3» в графіку релізів зайняла комедія «Пригоди Шерлока Холмса» від сценариста «Грому у тропіках» Етана Коена.

«Погані хлопці» вийшли в 1995 році і зібрали в світовому прокаті 141 млн доларів при скромному бюджеті в 19 млн доларів. Балакучі детективи у виконанні Сміта і Лоуренса залучили глядачів, і в 2003-му з'явився перший сиквел. Бюджет продовження виріс до 130 мільйонів. Фільм зібрав в світі 273 млн доларів.

 
Кадр з фільму «Погані хлопці 2»

Ель Арбі та Фалла - уродженці Марокко, які виросли в Бельгії. Голлівудські студії помітили постановників після фільму «Чорний» 2015 року, сучасного переказу історії Ромео і Джульєтти, який з успіхом був показаний на кінофестивалі в Торонто.

У 2016 році стало відомо, що режисери займуться постановкою картини «Поліцейський з Беверлі-Хіллз 4» для Paramount.

Студія планує почати зйомки «Поганих хлопців 3» в серпні цього року.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####