02
ЛЮТ
2018

«П'ята терапія» | Трейлер #1



Старт в Україні: 19.04.2018
Жанр: соціальна драма
Режисер: Аліса Павловська

У ролях: Стас Домбровський, Віктор Бревиc, Аліна Путишіна, Соня Кулагіна, Олена Дашевська, Констянтин Міскаров, Леся Верба, Наталя Бузько
 
В основі фільму лежить серія новел Стаса Домбровського, колишнього наркомана і злочинця, який в 17 років дізнався що у нього ВІЛ і на наступні два десятиліття занурився в абсолютне саморуйнування. І вже лежачи на смертному одрі в тюремній терапії, знаючи що через два тижні його не стане, Стас зрозумів, що найбільше за все він хоче просто жити.

Проводячи більшу частину часу або в наркотичному угарі або замкнений в одиночці колонії строго режиму, він раз по раз намагається побороти себе і своїх демонів.

Тепер все його нове і тверезе життя це допомога іншим, які опинилися на його місці, і його життя набуває нового сенсу.  Стас допомагає дівчині, яку любить, позбутися наркозалежності.

Це фільм про страх смерті. Про найнижчу точку, до якої може опуститися людина.  Чи вистачить у неї міцності і мужності, щоб не зламатися?

Фільм про руйнування стереотипів щодо ув'язнених, хворих СНІДом, наркозалежних. І в той же час, це історія про кохання, про прощення, про самопожертву.

 
#####