03
ЛЮТ
2018

Емілі Блант відправиться в круїз з Двейном Джонсоном

Зірка гостросюжетної картини «Сікаріо» приєдналася до акторського складу пригодницького фільму «Круїз по джунглях».

Емілі Блант, зірка фільмів «На межі майбутнього» і «Дівчина у потягу», зіграє в разом з Двейном Джонсоном в картині студії Disney «Круїз по джунглях», повідомляє Deadline.

 
Кадр з фільму «На межі майбутнього»

Постановкою пригодницької стрічки займається Жауме Кольєт-Серра, режисер фільмів «Мілина» і «Повітряний маршал».

Деталі сюжету поки не розкриваються. Перший варіант сценарію написали Джон Реква («Поганий Санта») і Гленн Фікарра («Фокус»), які спочатку повинні були зайняти режисерське крісло проекту. Згодом картину переписав Майкл Грін, номінант на премію «Оскар» за сценарій фільму «Лоґан: Росомаха».

Після успіху першої частини франшизи «Пірати Карибського моря» студія Disney почала роботу над «Круїзом по джунглях». В основу сюжету, як і в разі «Піратів», покладено однойменний атракціон, де відвідувачі подорожували по водах Південної Америки і Африки.

У 2011-му до проекту були прикріплені Том Хенкс і Тім Аллен, що працювали разом над анімаційною франшизою «Історія іграшок». У серпні 2015 року стало відомо, що головну роль в довгобуді зіграє Двейн Джонсон.

Зйомки картини стартують навесні 2018 року.

У 2018 року глядачі зможуть побачити Емілі Блант в драмі Джона Красінскі «Тихе місце» і в мюзиклі Роба Маршалла «Мері Поппінс повертається».

Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####