05
ЛЮТ
2018

Джеймс Кевізел в продовженні драми «Страсті Христові»!

Актор знову зіграє сина Божого у фільмі Мела Гібсона.

Джеймс Кевізел, який зіграв Ісуса Христа у фільмі «Страсті Христові» Мела Гібсона, може повернутися в знайомій ролі Спасителя в продовженні знаменитої картини 2004 року.

 
Кадр з фільму «Страсті Христові»

Представники актора підтвердили, що Кевізел веде переговори з Гібсоном, який спродюсує картину і може самостійно зайнятися постановкою сиквела.

Про роботу над сиквелом розповів сам актор в інтерв'ю USAToday. Кевізел не поспішає розкривати деталі сюжету, але пообіцяв, що глядачі будуть шоковані. За його словами, Гібсон готує найбільший фільм в історії.

У 2016 році стало відомо, що над сценарієм картини під назвою «Страсті Христові: Воскресіння» (The Passion of the Christ: Resurrection) працює Рендалл Воллес, сценарист фільмів «Хоробре серце» та «Перл Харбор».

Картина «Страсті Христові» охоплює останні 12 годин життя Ісуса, починаючи з моління про чашу і закінчуючи коротким описом його воскресіння. Діалоги у фільмі Гібсона ведуться на реконструйованій арамейській мові і на латині з закадровим перекладом або субтитрами.

 
Кадр з фільму «Страсті Христові»

Згідно Гібсону, сиквел вийде не раніше кінця 2019-го - початку 2020 року.

«Страсті Христові: Воскресіння» - це не єдиний релігійний проект в графіку Кевізела. У 2018 році актор з'явиться в головній ролі у фільмі «Павло: Апостол Христа».

 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####