05
ЛЮТ
2018

Режисер «Гри престолів» займеться екранізацією коміксу

Для довгобуду про спецагента з диссоціатівним розладом особистості знайшовся новий постановник.

Мішель МакЛарен, яка працювала над драматичними серіалами «Гра престолів», «Пуститися берега», «Край "Дикий Захід"» і «І мертві підуть», спробує себе в повнометражному кіно. МакЛарен займе режисерське крісло екранізації коміксу «Ковбой ніндзя вікінг», головну роль в якій зіграє Кріс Пратт.

 
Мішель МакЛарен і Ендрю Лінкольн на зйомках серіалу «І мертві підуть»

До проекту також придивлялися Дженніфер Ю («Панда Кунг-фу 2») і Рік Фамуїва («Наркотик»).

Спочатку комікс для великого екрану адаптували Пол Вернік і Ретт Різ, що працювали над сценарієм «Дедпула», але згодом текст переписав Крейг Мазін («Без відчуттів»).

Комікс «Ковбой ніндзя вікінг» сценариста Ей Джей Лібермана і ілюстратора Райлі Россмо вперше побачив світло в 2009 році. Сюжет оповідає про контррозвідувальний підрозділ, де пацієнтів, які страждають від диссоціативного розладу особистості, перетворюють в спецагентів під кодовою назвою «Трійка». Кожен з них володіє потрійним набором особливих умінь, пов'язаних з різними особистостями.

 
Фрагмент обкладинки коміксу «Ковбой ніндзя вікінг»

Дункан, володар набору «ковбой-ніндзя-вікінг», вважається найбільш смертоносним агентом-трійкою. Тому, коли кілька агентів втікають з-під контролю організації, саме його посилають знайти й знищити колишніх спільників.

Крім Дункана в коміксі присутні агенти-трійки з наступними наборами: сержант-апачі-горець, снайпер-лучник-модельєр, перукар-конкістадор-ковбой, стюардеса - Жанна д'Арк - амазонка, а також багато інших цікавих поєднань.

У 2010 році стало відомо, що права на екранізацію коміксу придбала студія Disney, але, коли період їх використання минув, вони перейшли до Universal. У 2012-му постановкою картини повинен був зайнятися Марк Форстер («Всесвітня війна Z»). Пратт приєднався до проекту в 2014 році. На початку 2015-го студія вела переговори з режисерами «Джона Віка» Чадом Стахелскі і Девідом Літчнм, але в підсумку проект так і залишився без постановника.

Студія планує випустити картину 28 червня 2019 року.

 
На фото: Кріс Пратт

З 7 червня глядачі зможуть побачити Кріса Пратта в блокбастері «Світ Юрського періоду 2».

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####