15
КВІ
2015

Едді Редмейн головний кандидат в спін-офф «Гаррі Поттера»

Едді Редмейн головний кандидат в
спін-офф «Гаррі Поттера»

 
Головним героєм нової франшизи стане Ньют Скамандер, автор книги про Гіпогрифа та інших чарівних істот. «Фантастичні звірі і де їх шукати» - підручник, за яким вчилися герої «Гаррі Поттера». Події «Звірів» будуть розвиватися в Нью-Йорку за 70 років до того моменту, як хлопчик зі шрамом покинув звичайний світ і відправився в школу чарівництва і магії.
 
Едді Редмейн з оскаром

«Фантастичні звірі» будуть не приквелом «Гаррі Поттера», а фільмом за мотивами всесвіту Дж. К. Роулінг. Проект заявлений як трилогія і стане дебютом Роулінг в якості сценариста. У режисерське крісло першого фільму сяде Девід Йетс, на рахунку якого чотири фільми про Гаррі Поттера.

Едді Редмейн тільки що закінчив зйомки в драмі Тома Хупера «Дівчина з Данії». Warner також розглядає кандидатуру Ніколаса Холта, що знявся на студії в бойовику «Шалений Макс: Дорога гніву» (представлений у кадрі з фільму, перший зліва).

 
Ніколас Холт у фільмі «Шалений Макс: Дорога гніву»

Крім Скамандера, у проекті є ще чотири важливі ролі - дві дівчинки і два хлопчики, все родом з Америки. Зараз ведуться пошуки акторів на ці позиції.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####