14
ЛЮТ
2018

Режисер «Дедпула 2» поставить спін-офф «Форсажу»

У самостійного фільму про пригоди персонажів Двейна Джонсона і Джейсона Стетема з'явився перший претендент на пост режисера.

Студія Universal розпочала переговори з Девідом Літчем, режисером бойовиків «Атомна блондинка» і «Джон Уік». Постановнику пропонують зайняти режисерське крісло спін-оффу франшизи «Форсаж».

 
Шарліз Терон і Девід Літч на зйомках фільму «Атомна блондинка»

Активна робота над окремою картиною з Джейсоном Стейтемом і Двейном Джонсоном почалася в квітні 2017 року. Студія довгий час розглядала можливість розширити франшизу, і «Форсаж 8» показав, що Декард Шоу (Стейтем) і Люк Хоббс (Джонсон) цілком можуть потягнути власний фільм.

Постійний автор франшизи Кріс Морган на початку року закінчив роботу над сценарієм. Подробиць сюжету немає. Раніше студія планувала зробити головним лиходієм персонажа Шарліз Терон, але пізніше було прийнято рішення відмовитися від цієї ідеї.

Запуск спін-оффу викликав певні тертя між учасниками франшизи. Заради виходу окремого фільму студія пересунула реліз «Форсажа 9», але згодом Він Дізель, продюсер серії і виконавець головної ролі, запевнив фанатів, що все йде за планом.

 
Кадр з фільму «Форсаж 8»

Старт зйомок спін-оффа «Форсажу» заплановано на серпень, але проект повинен встигнути вкластися в завантажений робочий графік Двейна Джонсона. Актор зараз зайнятий на зйомках серіалу HBO «Футболісти», після чого почнеться робота над пригодницькою картиною «Круїз по джунглях».

Студія планує випустити спін-офф 26 липня 2019 року.

На даний момент Девід Літч закінчує роботу над сиквелом «Дедпула», який з'явиться в українських кінотеатрах 17 травня.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####