21
ЛЮТ
2018

Джессіка Честейн зніметься в продовженні хоррору «Воно»

Зірці фільмів «Інтерстеллар» і «Гра Моллі» запропонована роль дорослої Беверлі.
 
На фото: Джесіка Честейн

Студія New Line продовжує активно працювати над сиквелом популярного хоррору 2017 року «Воно». Андрес Мускетті повернеться в режисерське крісло. Гарі Доберман знову попрацює над адаптацією роману Стівена Кінга.

Білл Скарсгард, як і очікувалося, зіграє клоуна Пеннівайза.

Зараз студія приступила до переговорів з Джесікою Честейн. Актрисі може дістатися роль дорослої Беверлі, яку в оригінальному фільмі грала Софіа Лілліс.

 
Андрес Мускетті і Софіа Лілліс на зйомках фільму «Воно»

Можлива участь в проекті Честейн обговорювалася вже досить давно. Андрес Мускетті і продюсер Барбара Мускетті в декількох інтерв'ю згадували, що Честейн - головний претендент на роль Беверлі. Раніше режисер і актриса вже працювали разом - в 2013 році актриса знялася в хоррорі Мускетті «Мама».

Проте джерела, знайомі з проектом, поспішають запевнити, що переговори знаходяться на ранній стадії. Представники актриси і студії поки ніяк не прокоментували інформацію. Робота над сценарієм триває.

Фільм 
«Воно», який вийшов у вересні 2017-го - часткова екранізація знаменитого однойменного роману Стівена Кінга. Історія про групу молодих товаришів і невелике містечко, де древній демон в образі клоуна Пеннівайза викрадає і пожирає дітей, припала глядачеві за смаком. Картина заробила в прокаті значні 700 млн доларів при бюджеті в 35 млн доларів. Так що студія покладає на сиквел великі надії.

У продовженні герої повертаються в рідне місто Деррі через 27 років, щоб знову зустрітися віч-на-віч з клоуном. За словами Мускетті, актори оригінального фільму можуть з'явитися в сиквелі у флешбеках.

Зйомки «Воно 2» стартують влітку. Студія планує випустити картину 6 вересня 2019 року.

1 листопада глядачі зможуть побачити Джесіку Честейн в блокбастері «Темний Фенікс».

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####