22
ЛЮТ
2018

Paramount анонсувала дату релізу фільму «Їжак Сонік»

Швидкісний суперїжак прибіжить в кінотеатри в 2019 році.

Paramount продовжує розставляти майбутні проекти в графіку. Тепер дату релізу отримала екранізація відеогри «Їжак Сонік». Студія планує випустити картину в святковий сезон, 15 листопада 2019 року.

 
Фрагмент обкладинки коміксу «Sonic the Hedgehog»

Продюсером проекту як і раніше виступає Ніл Х. Моріц (франшиза «Форсаж»). Режисер «Дедпула» Тім Міллер взяв на себе функції виконавчого продюсера разом з Тобі Ашером. За постановку відповідає Джефф Фаулер. Сценарій написали Патрік Кейсі і Джош Міллер, які працювали над анімаційним серіалом «Голан Ненаситний».

Синій надшвидкісний антропоморфний їжак Сонік вперше з'явився в серії відеоігор Sega на початку 1990-х і з тих пір став талісманом компанії. Соніку 15 років, він вміє бігати на надзвуковій швидкості і згортається в кулю при атаці на ворога. Перша гра, випущена в 1991 році, дозволила Sega вивести на ринок героя, здатного змагатися з Маріо, талісманом конкурентів з компанії Nintendo.

«Їжак Сонік» повинен стати фільмом частково ігровим, а частково анімованим за допомогою комп'ютерної графіки.

Проект уже кілька років перебуває в розробці. Спочатку фільм планувала випустити Sony, але в підсумку закінчився термін використання прав, і в жовтні власність перейшла до Paramount.

15 листопада 2019-го проекту Sony доведеться поборотися за увагу глядачів з музичною комедією студії Warner Bros. «Марджі Клаус», де Мелісса МакКарті грає дружину Санта-Клауса.

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####