15
КВІ
2015

Студія Marvel розкрила деталі перезапуску «Людини-павука»

Студія Marvel розкрила деталі перезапуску
«Людини-павука»

 
В інтерв'ю видання Collider Кевін Файгі спростував чутки про те, що нова «Людина-павук» розповість історію темношкірого героя Майлза Моралеса: «Це буде Пітер Паркер у віці приблизно 15 або 16 років. Незважаючи на те, що про Людину-павука вже знято п'ять фільмів, в коміксах залишилася ще маса цікавих тем. Ми б хотіли більш детально вивчити характер хлопця, який був у своєму роді ізгоєм, а потім став ніколи не замовкаючим супергероєм».
 
Людина-павук

Сайту CraveOnline Файгі заявив, що нова «Людина-павук» стане знову розповідати про походження супергероя: «У нашому кіновсесвіті по вулицях Нью-Йорка вже бігає хлопчина в прототипі костюма Людини-павука. Ви просто про це ще не знаєте. За останні 13 років люди вже двічі спостерігали за тим, як Пітер набуває свої здібності. Упевнений, що глядачі прекрасно запам'ятали всі деталі, тому безглуздо їх повторювати».

Сам костюм Людини-павука вже готовий, і, як обіцяє продюсер, він буде класичним, але при цьому несхожим на костюми з попередніх фільмів.

 
На фото: Кевін Файгі

Кевін Файгі також поділився думкою про фільми Сема Реймі і Марка Вебба. За його словами, в їх картинах вдалося вдало передати переживання Пітера. Крім того, продюсер високо оцінив рівень опрацювання жіночих персонажів. Однак сценаристи намагалися, щоб герой якнайшвидше розпрощався зі школою, хоча в коміксах на це могли йти роки. Саме тому Файг хоче попрацювати зі шкільної тематикою.

Очікується, що нова Людина-павук Marvel і Sony вперше з'явиться у фільмі «Перший месник: Велике протистояння», а потім отримає сольну картину.

 
Кевін Файгі і Кріс Еванс на прем'єрі «Месників 2»

Старт зйомок «Великого протистояння» намічений на 27 квітня, тому ім'я юного актора, який приміряє на себе костюм Людини-павука, ми можемо дізнатися вже зовсім скоро.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####