16
КВІ
2015

Warner знайшла нового режисера для «Чудо-жінки»

Warner знайшла нового режисера для «Чудо-жінки»

Згідно з офіційною заявою, що працювала над «Грою престолів», «Ходячими мерцями» і «У всі тяжкі» кінематографістка покинула проект у зв'язку з виниклими творчими розбіжностями. Картина повинна була стати повнометражним дебютом для МакЛарен. Вибір кандидатури Петті Дженкінс, вже розглядалася на цю роль, допоможе компанії уникнути звинувачень в гендерній упередженості щодо жінок-режисерів на чолі великих супергеройських франшиз.
 
На фото: Мішель МакЛарен

Примітно, що постановниця могла ще раніше виступити піонером в подібному напрямку, якби встала біля керма «Тора 2», однак сиквел історії про скандинавського бога був переданий Алану Тейлору. Але те, що не вдалося втілити за Marvel, Петті Дженкінс тепер здатна реалізувати завдяки Warner. Кінематографістка буде першою жінкою-режисером, яка взялася за багатобюджетний проект з всесвіту DC.

 
На фото: Петті Дженкінс

Кар'єра Дженкінс, тим не менш, являє собою приклад того, як слабкій статі непросто знайти роботу в індустрії. Після релізу її дебютної незалежної драми «Монстр», що принесла Шарліз Терон «Оскар», постановниця довго не могла підшукати для себе наступну повнометражну стрічку і в підсумку була змушена піти на телебачення, де зняла пілот серіалу «Вбивство», а потім доклала руку до «Красенів» і «Зраді». Останнім проектом Петті для малого екрану стала картина «На очах» з Мері Елізабет Уінстед і Беном Барнсом.

 
Петті Дженкінс і Шарліз Терон на зйомках «Монстра»

Перш ніж студія зупинилася на Дженкінс, чутки пов'язували з «Чудо-жінкою» Анджеліну Джолі, яку тепер приписують до «Капітана Марвел». Зйомки Супергеройського фільму з Галь Гадот стартують восени цього року. Прем'єра ж стрічки про знамениту амазонку запланована на червень 2017-го.
 
Галь Гадот в образі Чудо-жінки
 
Джерело: kinopisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####