20
БЕР
2018

Мадонна поставить драму про життя балерини

Легендарна співачка повертається до режисури.

Мадонна займе режисерське крісло біографічної драми Taking Flight студії MGM - екранізації однойменних мемуарів балерини Мікаели Де Прінс. Сценарій адаптації написала Камілла Блекетт («Новенька»). Леслі Морганштейн і Еліза Копловітц Даттон спродюсує проект спільно з Беном Пагом і Гаєм Озері.

 
На фото: Мадонна

Taking Flight знаходиться в розробці з 2015 року.

Мемуари розповідають про життя американської балерини Мікаели Де Прінс, яка народилася в 1995 році в Сьєрра-Леоні в мусульманській сім'ї. Уроджена Мабінту Бангура, вона в юному віці втратила батьків і опинилася в притулку для сиріт. Через вітіліго - порушення пігментації, що виражається в зникненні пігменту меланіну на окремих ділянках шкіри - її називали «дитиною диявола».

Коли дівчинці виповнилося чотири роки, її і ще одну дівчинку усиновили американці Елейн і Чарльз Де Прінс, які дали їй ім'я Мікаела. В цілому у Де Прінс 11 дітей, 9 з яких - прийомні.

Мікаела вирішила стати балериною ще в Сьєррі-Леоні, де побачила обкладинку з танцівницею. Переїхавши в Штати, дівчинка почала тренуватися. Незважаючи на успіхи, їй довгий час відмовляли через колір шкіри. У 2012-му вона з'явилася в документальному фільмі «Перша позиція». У 17 років Мікаела дебютувала разом з танцювальною групою в Йоганнесбурзі. Зараз вона танцює в Національному театрі опери і балету міста Амстердама.

 
На фото: Мікаела Де Прінс

Мадонна дебютувала в режисурі в 2008 році з картиною «Бруд і мудрість». Стрічка пройшла в кінотеатрах практично непоміченою. У 2011-му співачка повернулася з мелодрамою «Ми. Віримо у хохання». Фільм отримав «Золотий глобус» у номінації «Найкраща пісня», але не зміг відбити бюджет в 15 млн доларів.

Крім Taking Flight, Мадонна займається екранізацією роману Ендрю Шона Гріра «Неможливі життя Грети Веллс».

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.un.ua
 
#####