22
БЕР
2018

Хто поставить ігровий ремейк фільму «Леді та Блудько»?

Студія Disney знайшла постановника для нової версії класичного мультфільму.

Чарлі Бін, режисер серіалу «Трон: Повстання» і повнометражного фільму «Lego® Ніндзяго Фільм
», займе режисерський пост ігрового ремейка мультфільму «Леді та Блудько». Сценарій нової версії написав Ендрю Буджальскі.
 
На фото: Чарлі Бін

Брігем Тейлор («Книга джунглів») спродюсує картину. Ремейк стане одним з перших проектів, створених спеціально для майбутнього стрім-сервісу Disney, старт якого запланований на 2019 рік.

«Леді та Блудько» - 15-й повнометражний анімаційний фільм, випущений студією Disney в 1955 році. Сюжет, заснований на оповіданні Ворда Гріна «Щасливий Ден, цинічний пес» і на ідеї діснеївського аніматора Джо Гранта, розповідає про кохання кокер-спанієля на ім'я Леді і вуличного пса Блудько.

Леді, яка зросла в пристойній родині, все життя насолоджувалася відмінним кормом і теплою постіллю. Але, коли в родині з'являється новонароджена дитина, вона випадково виявляється на вулиці, далеко від безпечного будинку. Там вона знайомиться з безпородним Блудьком, який вчить її виживати і рятує від мисливців на собак, які займаються виловом бездомних тварин.

Мультфільм «Леді та Блудько» відомий в першу чергу завдяки сцені вечері в закутку за італійським рестораном.

 
Кадр з мультфільму «Леді та Блудько»

При бюджеті в 4 млн доларів картина зібрала в американському прокаті 93 млн доларів. З урахуванням домашнього ринку ця сума зросла до 111 млн доларів.

У 2006 році була випущена перероблена і відновлена ​​версія мультфільму. За один день видання розійшлося тиражем понад мільйон примірників.

Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####