22
БЕР
2018

«Дедпул 2» випередив на тест-переглядах перший фільм

Результат продовження на 7 балів перевищив показники оригіналу.

На закритому тест-перегляді в Далласі, штат Техас, глядачам показали «Дедпула 2». В результаті картина Девіда Літча отримала заздрісну оцінку в 98 балів. Найвища оцінка, якої вдалося досягти першій частині, становить 91 бал.

Сиквел вже двічі тестували. На перших тест-переглядах стрічка отримала 91 і 97 балів. Щоб догодити бажанням глядачів, картину відправили на дозйомки, що тривали шість днів. Відповідно до джерел, опитані зажадали додати у фільм сцени з персонажами Джоша Броліна і Зазі Бітц. Велика частина роботи пройшла у Ванкувері, але невелика зйомка таємного камео відбулася в Лос-Анджелесі.

 
Кадр з фільму «Дедпул 2»

На фінальному тест-перегляді показали дві різні версії, оцінені глядачами на 98 і 94 балів. Варіант, який отримав 98 балів, відправиться в кінотеатри.

Студії регулярно влаштовують тест-перегляди майбутніх картин, щоб налагодити дрібні деталі перед фінальним релізом. Такі огляди рідко кардинально впливають на результат, але іноді продюсери, не маючи певності в проекті, намагаються надмірно догодити глядачам, що може нашкодити стрічці.

У лютому 2017-го «Вартові галактики 2» отримали 100%-ий результат, перевищивши показник першого фільму, «Месників» і «Залізної людини». При цьому варто відзначити, що більшість студій набирають для тест-переглядів випадкових глядачів, тоді як Marvel часто вибирає людей, так чи інакше причетних до проектів компанії.

Перший «Дедпул» вийшов в січні 2016 року і став найуспішнішим фільмом франшизи «Люди Ікс». При бюджеті в 58 млн доларів картина з прокатним рейтингом R заробила в прокаті 783 млн доларів.

«Дедпул 2» з'явиться в українських кінотеатрах 17 травня.

 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####