27
БЕР
2018

Студія Fox змінила дату релізу «Темного Фенікса»

Нова частина франшизи «Люди Ікс» з'явиться в кінотеатрах на початку 2019 року.

Студія Fox влаштувала перестановку в графіку релізів декількох майбутніх проектів. Спочатку блокбастер «Темний Фенікс», новий фільм серії «Люди Ікс», повинен був побачити світ 1 листопада 2018-го. За новими даними, картина з'явиться в кінотеатрах 14 лютого 2019 року. З чим пов'язані зміни, не повідомляється.

 
Кадр з фільму «Темний Фенікс»

Змінилася також дата релізу і біографічної стрічки «Богемська рапсодія». Студія пересунула проект з 2 листопада на 25 грудня. Ймовірно, це рішення продиктоване проблемами з виробництвом, що виникли в результаті зміни режисера на початку грудня 2017-го. Продюсери відсторонили від роботи Браяна Сінгера, і замість нього зараз постановкою фільму займається Декстер Флетчер.
 
Кадр з фільму «Богемська рапсодія»

Тимчасово точної дати релізу позбулася картина Джеймса Менголда The Force - екранізація однойменного гостросюжетного роману Дона Вінслоу. Проект, недавно знайшов нового сценариста в особі Скотта Френка, повинен був вийти 1 березня 2019-го. Тепер в цей час в кінотеатрах з'явиться пригодницька стрічка Джо Корніша «Народжений стати королем», яка спочатку була запланована на 14 лютого.
 
Кадр з фільму «Нові мутанти»

На додаток до цього знову переїхали «Нові мутанти» Джоша Буна. У січні стало відомо, що картину відправляють на дозйомки, щоб додати в сюжет нового персонажа, і стрічка вийде 14 лютого замість 7 червня 2018-го. Новою датою релізу називають 2 серпня.
 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####