28
БЕР
2018

Агент Колсон і Ронан з'являться в «Капітані Марвел»

У акторського складу 21-го фільму студії Marvel невелике, але цікаве поповнення.

Лі Пейс, Кларк Грегг і Джимон Хонсу знімуться разом з Брі Ларсон, Джудом Лоу, Беном Мендельсоном, Семюелом Л. Джексоном і Джеммою Чан в блокбастері «Капітан Марвел». Про це стало відомо з офіційного оголошення про початок зйомок, в рамках якого були також опубліковані перше фото зі зйомок і загальний синопсис картини.

 
Лі Пейс у фільмі «Вартові галактики»

Ларсон грає пілота ВПС США Керол Денверс, чий генетичний код після інциденту з невідомим інопланетним приладом змішується з ДНК прибульця з войовничої раси крі. Експеримент дає Денверс здатність літати, робить її суперсильною і практично невразливою.

На фотографії зі зйомок актриса відображена в кабіні винищувача, на якому, ймовірно, і літає її героїня. Поряд з нею стоїть генерал-майор Джіні Левітт, командир 57-го авіаційного крила.

 
Брі Ларсон на зйомках фільму «Капітан Марвел»

Як і повідомлялося раніше, дія розвернеться в 1990-х. Згідно синопсису, після того як Денверс отримує свій надприродні здібності, вона виявляється втягнута у війну між двома ворожими галактичними імперіями - крі і скруллами.

Очікується, що Мендельсон зіграє головного лиходія, тоді як Лоу дісталася роль наставника головної героїні.

Грегг, Пейс і Хонсу раніше вже з'являлися у фільмах кіновсесвіту Marvel. Починаючи з першого «Залізної людини» Грегг грав агента Філа Колсона, поки герой не помер в «Месниках» і не відродився в серіалі «Агенти "Щ.И.Т."». Пейс і Хонсу знайомі глядачеві по першій частині «Вартових галактики», де вони зіграли Ронана-обвинувача і Корате-переслідувача відповідно.

 
Кларк Грегг в серіалі «Агенти "Щ.И.Т."»

Ронан належить до раси крі, і його поява у фільмі «Капітан Марвел» цілком виправдана сюжетом, так як дія картини розгортається в минулому. За схожих причин в картині присутній Колсон, який разом з Ніком Ф'юрі був важливою частиною глобальної миротворчої організації «Щ.И.Т».

Варто відзначити, що, незважаючи на офіційну заяву, в мережі вже деякий час циркулюють фотографії зі зйомок з Ларсон в уніформі Капітана Марвел.

Постановкою займаються Анна Боден і Раян Флек. «Капітан Марвел» прилетить в кінотеатри 7 березня 2019 року.

Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####