02
КВІ
2018

Колін Треворроу поставить «Світ Юрського періоду 3»

Режисер першої частини оновленої франшизи повертається до динозаврів.

Колін Треворроу, постановник «Світу Юрського періоду», знову попрацює над франшизою студії Universal і займе режисерське крісло третього фільму серії. Про це повідомив виконавчий продюсер Стівен Спілберг в інтерв'ю EW.

 
Колін Треворроу на зйомках фільму «Світ Юрського періоду»

Емілі Кармайкл («Тихоокеанський рубіж 2») на даний момент працює над сценарієм продовження спільно з Треворроу.

Незважаючи на те, що «Світ Юрського періоду 2» режисера Хуана Антоніо Байони з'явиться в кінотеатрах тільки 6 червня, студія вже активно планує продовження. 22 лютого стало відомо, що «Світ Юрського періоду 3» побачить світ 11 червня 2021 року. Очікується, що Кріс Пратт і Брайс Даллас Ховард знову виконають головні ролі. Подробиці сюжету не розкриваються.

У 2015 році Universal перезапустила франшизу з «Світом Юрського періоду». Стрічка заробила в прокаті 1,6 млрд доларів при бюджеті в 150 млн доларів, ставши одним з найуспішніших фільмів того року і дозволивши студії вибитися в лідери.

 
«Світ Юрського періоду»

Після «Світу Юрського періоду» Треворроу повинен був зайнятися постановкою дев'ятого епізоду «Зоряних воєн», але в підсумку вибув з проекту через творчі розбіжності з продюсерами франшизи. Зараз режисерське крісло продовження займає Джей Джей Абрамс.
 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####