20
КВІ
2015

Сиквел «Того, що біжить по лезу» залучив Раяна Гослінга

Сиквел «Того, що біжить по лезу»
залучив Раяна Гослінга

Один з найбільш неоднозначних проектів Голлівуду, сиквел картини 1982 знаходиться в розробці з весни 2011-го, коли компанія Alcon Entertainment придбала права на франшизу у продюсера Бада Йоркіна, отримавши можливість знімати фільми або телепроекти, засновані на представлених в оригінальній стрічці ситуаціях, при цьому не беручись за постановку ремейків.
 
На фото: Раян Гослінг

Сценарій, який прочитав його Форд розхвалив, написали Хемптон Фанчер, відповідальний за першого «Того, що біжить», і Майкл Грін («Герої», «Зелений Ліхтар»). Обидва відштовхувалися від ідеї Рідлі Скотта, що залишився в сиквелі в якості виконавчого продюсера. Передбачається, що дія продовження, чиї зйомки заплановані на літо 2016-го, розвиватиметься через кілька десятиліть після фіналу першої частини. Ще не відомо, яка роль запропонована Раяну Гослінгу.

 
На зйомках «Славних хлопців»

Актор зараз зайнятий у драмі Адама Маккея The Big Short. До цього Гослінг закінчив роботу над кримінальним трилером «Славні хлопці» Шейна Блека. Реліз фільму заплановано на 20 травня майбутнього року.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####