10
КВІ
2018

Франшиза «Форсаж» продовжиться без Двейна Джонсона?

Зірка фільмів «Розлом Сан-Андреас» і «Джуманджі: Поклик джунглів» розповіла про конфлікт з Віном Дізелем.

В інтерв'ю Rolling Stone Двейн Джонсон розкрив подробиці тривалого конфлікту з головною зіркою франшизи «Форсаж» Віном Дізелем. Актор зізнався: йому знадобився час, щоб розібратися в проблемах, і при цьому додав, що не впевнений, чи будуть вони працювати разом і далі.

 
Двейн Джонсон у фільмі «Форсаж 6»

Про назріваючий конфлікт між м'язистими і лисими акторами стало відомо в 2016 році, коли Джонсон опублікував пост в Instagram, де назвав якогось колегу по зйомках «любителем». Пізніше з'ясувалося, що мова йде про Дізеля.

Конфлікт став особливо помітний після виходу «Форсажу 8», де Дізель і Джонсон не з'являлися в одному кадрі. Джонсон підтвердив, що акторам довелося зніматися в блокбастері окремо.


«Все правильно. Нас в кадрі разом немає, - каже актор. - Ми з Віном кілька разів спілкувалися, включаючи важливу розмову віч-на-віч в моєму трейлері. Тоді я зрозумів, що у нас з ним принципово різні підходи до кіно і співпраці. Мені потрібен час, але я радий, що тепер все зрозуміло. Незалежно від того, будемо ми далі працювати разом чи ні».
 
Він Дізель у фільмі «Форсаж 8»

Проблеми між Джонсоном і Дізелем частково почалися через продюсерську компанію колишнього рестлера, яка, як вважають деякі актори, захопила контроль над франшизою. Останньою краплею став спін-офф з героями Джонсона і Джейсона Стетема. Студія Universal вирішила випустити самостійний проект в 2019-му, через що «Форсаж 9» виїхав на квітень 2020-го. Дізель навіть намагався перешкодити запуску картини, але безуспішно.

У підсумку акторам вдалося досягти хиткого перемир'я.

«Зараз я зайнятий роботою над спін-оффом. Хочу, щоб він вийшов якомога кращим, - продовжує Джонсон. - Бажаю Віну всього хорошого і не тримаю зла, тому що ми у всьому розібралися. Хоча зітри там про "не тримаю зла". Залиш тільки, що ми розібралися».

У 2018 році глядачі зможуть побачити Джонсона в фільмах «Хмарочос» і «Ремпейдж».

 
Джерело: rollingstone.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####