10
КВІ
2018

«Дедпул 2» позбувся одного з головних лиходіїв?

Згідно з новою інформацією, з фільму вирізали персонажа Джека Кесі.
 
На фото: Джек Кесі

Джефф Снайдер з сайту Tracking Board під час YouTube-передачі Meet The Press розповів, що з «Дедпула 2» були вирізані всі сцени з лиходієм Чорним Томом у виконанні актора Джека Кесі. На даний момент підтвердження інформації немає, але Снайдер часто виявляється правим.

Трейлери «Дедпула 2» представляють в якості головного лиходія Кейбла (Джош Бролін), але, згідно з чутками, справжнім антагоністом повинен був стати мутант на прізвисько Чорний Том.

 

Чорний Том Кесседі - двоюрідний брат Шона Банші Кесседі, члена Людей Ікс. Чорний Том також є мутантом і здатний випускати енергетичні промені через будь-які рослини. Зазвичай він використовував для цього дерев'яну палицю. Чорний Том регулярно стикався з командою професора Ксавьє, але при цьому іноді виступав в ролі антагоніста для Дедпула.

Джерела, близькі до виробництва, помічають, що чутка дещо перебільшена. Лиходій у виконанні Кесі все ще у фільмі, просто скоротилася кількість сцен з його участю.

 
Дедпул проти Чорного Тома

На початку березня «Дедпул 2» після серії тест-переглядів відправили на дозйомки, які тривали менше тижня. Після цього сиквел знову протестували, в результаті чого оновлена ​​версія майже досягла стовідсоткового результату, отримавши 98 балів.

«Дедпул 2» режисера Девіда Літча з'явиться в українських кінотеатрах 17 травня.

 
Джерело: youtube.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####