20
КВІ
2015

Інсайдери назвали причини зміни режисера «Чудо-жінки»

Інсайдери назвали причини зміни
режисера «Чудо-жінки»

За словами джерел видання Variety, бачення кінематографістів значним чином відрізнялося від бажань студійних босів. МакЛарен уявляла собі сольну картину про прославлену амазонку як епічну історію походження в дусі «Хороброго серця». Однак Warner хотілося отримати стрічку, більше орієнтовану на героїню, при цьому з меншим упором на екшн. Компанія, за інформацією інсайдерів, також турбувалася щодо того, чи здатна Мішель тримати в руках великомасштабне виробництво. Якщо остання претензія продюсерів дійсно мала місце, подібні побоювання можна назвати як мінімум дивними, враховуючи досвід режисера, що стояла біля керма не самого простого знімального процесу, наприклад, «Гри престолів».
 
Той момент, коли твоє бачення проекту не збігається зі студійним

Можливо і те, що у випадку з «Чудо-жінкою» студія планувала декілька зменшити накал подій після виходу багатого на екшн коміксу «Бетмен проти Супермена» і релізу брутального «Загону самогубців». Ресурс Badass Digest називає й іншу причину розбіжностей Warner і МакЛарен. Зак Снайдер, будучи креативним директором кіновсесвіту DC, бажав, щоб дія фільму розвивалося за часів Кримської війни, а Мішель виступала за Першу світову.
 
Мішель МакЛарен на зйомках «У всі тяжкі»

Крім того, постановниця, мабуть, прагнула знайти інший підхід до Стіва Тревора, бойфренду Чудо-жінки, перетворивши його в персонажа в стилі «дівиця в біді» і тим самим блискуче підірвавши звичні гендерні ролі. Однак ця ідея виявилася за бортом, і герой повернувся в стрій як елемент центральної любовної лінії.
 
На фото: Петті Дженкінс

Виробництво коміксу між тим просувається швидко. Новий режисер проекту Петті Дженкінс вже підшукує виконавця ключового чоловічого образу і готується провести перші акторські тести на цьому тижні.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####