17
КВІ
2018

Джейсон Кларк в ремейку «Кладовища домашніх тварин»?

Зірка фільмів «Світанок планети мавп» і «Термінатор: Генезис» планує приєднатися до нової екранізації бестселера Стівена Кінга.

Джейсон Кларк («Найп'яніший округ усвіті») і студія Paramount приступили до переговорів щодо участі актора в новій екранізації роману Стівена Кінга «Кладовище домашніх тварин».

 
На фото: Джейсон Кларк

Джеффрі Бюхлер і Дейв Кайганіч написали сценарій адаптації. Режисерське крісло картини розділили Кевін Колш і Денніс Відмайєр, постановники хоррорів «Очі зірки» і «Жахливі свята». Продюсерами проекту виступають Лоренцо Ді Бонавентура і Марк Вахрадян.

Успіх фільму «Воно» змусив Paramount знову почати активну роботу над екранізацією бестселера. Студія приступила до пошуків постановника картини, і серед розглянутих кандидатів на режисерський пост згадувалися Шон Картер і Йоханнес Робертс.

Роман «Кладовище домашніх тварин» побачив світ у 1983 році. Він розповідає про доктора Луїса Кріда (Кларк), який разом з дружиною і двома дітьми переїжджає з Чикаго в маленьке містечко в штаті Мен. Скоро під колесами вантажівки гине домашня кішка. Сусід Кріда радить героєві віднести її на старе індіанське кладовище. За легендою, якщо закопати на кладовищі кого-небудь, то він незабаром повернеться живим. І незабаром кішка дійсно повертається, але не такою, якою була, а явно моторошною і озлобленою.

У 1989 році вийшла перша екранізація роману Кінга, де роль Луїса Кріда виконав Дейл Мідкіфф. У 1991-му на світ з'явився сиквел.

Студія планує випустити нову версію «Кладовища домашніх тварин» 19 квітня 2019 року.

 
Джерело: deadline.com
Перклад: kinobox.in.ua
 
#####