23
КВІ
2018

Кеті Янь може зняти Марго Роббі в ролі Харлі Квінн

Режисер драми «Мертві свині» планує приєднатися до кіновсесвіту DC.

Warner Bros. і DC Entertainment приступили до переговорів з Кеті Янь. Постановниці драми «Мертві свині» пропонують зайняти режисерський пост безіменного проекту, заснованого на коміксах DC «Хижі птахи», одним з персонажів якого може стати Харлі Квінн у виконанні Марго Роббі.

 
Марго Роббі у фільмі «Загін самогубців»

На даний момент переговори знаходяться на ранній стадії, зауважують джерела, знайомі з ситуацією. У разі досягнення угоди Янь стане третьою жінкою-режисером, яка приєдналася до кіновсесвіту DC. Першою була Петті Дженкінс, постановник «Диво-жінки», другою стала Ава ДюВерней, яка посіла режисерський пост екранізації коміксів «Нові боги».

Над сценарієм фільму працює Крістіна Ходсон («Бамблбs»), яка недавно погодилася написати текст до «Бетгьорл».

Проект DC стане першим великобюджетним фільмом постановниці, яка недавно дебютувала в повнометражній режисурі з картиною «Мертві свині». На останньому фестивалі «Санденс» стрічка отримала спеціальний приз журі за акторський склад в секції «Ігрове кіно світу». Перш ніж перейти на кінематограф, Янь довгий час працювала журналістом для Wall Street Journal.

 
На фото: Кеті Янь

«Хижі птахи» - назва різних комікс-серій, що виходили в різний час. Змінювався склад персонажів, але основна концепція залишалася незмінною: група супергероїнь збирається в команду для боротьби зі злочинністю. «Хижими птахами» встигли побувати Чорна Канарка, Бетгьорл, Мисливиця, Яструб, Голуб і багато інших.

Деякий час студія планувала випнути проект під назвою «Сирени Готем-Сіті», але картина залишилася без назви.

 
Джерело: thewrap.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####