22
КВІ
2015

Алан Рікман зіткнеться з таємничим вбивцею

Алан Рікман зіткнеться з таємничим вбивцею

Проект описується як готична історія про маніяка в стилі фільму «Сім» 1995 року, за духом близька до «Жінки в чорному», чиїм текстом, до слова, також займалася кінематографістка Джейн Голдман.
 
Алан Рікман у фільмі «Невеликий хаос»

В основу картини ляже роман Пітера Акройда Dan Leno and the Limehouse Golem, українською назвою «Процес Елізабет Крі». Дія книги відбувається в вікторіанському Лондоні. Неблагополучний район міста приголомшує серія жахливих і безжальних вбивств, шокуючих суспільство. Кожне злодіяння здійснено таким чином, що здається, ніби за ним стоїть не звичайна людина, а якась темна древня сила. По сліду таємничого злочинця, який отримав прізвисько Голем з Лаймхаус, йде інспектор поліції Кілдер. У справі виявляються замішаними артистка мюзик-холу і її письменства чоловік, що розповідає криваві деталі того, що сталося у власному щоденнику.
 
Олівія Кук у фільмі «Віджа. Смертельна гра»

Поки не ясно, як розподіляться ролі між приєднаними до стрічки акторами. Режисером проекту виступить Хуан Карлос Медіна. Правами на прокат фільму в Британії та Ірландії відає Lionsgate Films, тоді як HanWay Films відповідає за міжнародні продажі. Виробництво трилера курирує компанія Number 9 Films, а його продюсерами числяться Стівен Вуллі («Інтерв'ю з вампіром»), Елізабет Карлсен («Керол») і Джоенна Лорі («Гієна»).
 
Дуглас Бут у фільмі «Піднесення Юпітер»

Останньою картиною за участю Алана Рікмана була костюмна драма «Невеликий хаос», яку актор сам зрежисував. Також актор відомий за своєю роллю у всіх фільмах «Гаррі Поттер». Олівію Кук можна було побачити минулого року в хоррорах «Віджа. Смертельна гра» і «Експеримент: Зло», а Дуглас Бут з'являвся у фантастиці «Піднесення Юпітер».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####