28
КВІ
2018

«Темний Фенікс» останній фільм серії «Люди Ікс» від Fox?

Згідно з новою інформацією, угода з Disney може вплинути на майбутнє фільмів про мутантів.

«Темний Фенікс» може стати останнім проектом Fox у всесвіті «Людей Ікс». Про це стало відомо завдяки сайту Comic Genre, представник якого, за його власною заявою, був присутній на зустрічі з високопоставленими представниками знімальних груп.

 
Кадр з фільму «Темний Фенікс»

Якщо вірити цій інформації, то після угоди з Disney всі персонажі, пов'язані з «Людьми Ікс», стануть частиною кіновсесвіту Marvel і будуть інтегровані в майбутню хронологію. Судячи з усього, рішення вже прийнято, а Кевін Файгі розпланував, як Дедпул, Фантастична четвірка і Люди Ікс увіллються в MCU. Залишилося дочекатися завершення злиття, яке має відбутися в 2019 році.

Джерело зауважує, що всіх присутніх подякували за виконану роботу і що в майбутньому їх послуги більш не знадобляться.

У зв'язку з цим слухом під питанням залишається майбутнє всієї лінійки проектів, запланованих Fox. Студія мала намір випустити фільми про Кітті Прайд, Множинну людину, X-23, Доктора Дума і загін «Сила-Ікс», але в світлі нової інформації невідомо, чи продовжиться робота над картинами.

 
Саймон Кінберг і Майкл Фассбендер на зйомках фільму «Темний Фенікс»

Крім «Людей Ікс», ще кілька інших проектів можуть виявитися в підвішеному стані. Кілька людей зі знімальної групи сиквелів «Аватара» зізналися, що Джеймс Кемерон не розповідає, як буде розвивати історію після другого і третього фільмів.

27 березня стало відомо, що Fox змінила дату релізу «Темного Фенікса» і зрушила картину з листопада 2018 року на лютий 2019-го.

 
Джерело: comicgenre.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####