22
КВІ
2015

Warner домовилася з IMAX про прокат 30 фільмів до 2020 року

Warner домовилася з IMAX
про прокат 30 фільмів до 2020 року

 
Договір закріпив давні партнерські відносини двох компаній, що почалися понад десять років тому, в 2003-му. В рамках нового співробітництва IMAX випустить у своїх кінозалах ряд провідних тентполов Warner. Крім згаданих картин всесвіту DC (на головній сторінці у даній новині) і спін-оффу поттеріани, до числа тридцяти фігуруючих в угоді фільмів входять «Агенти А.Н.К.Л.» і «Лицарі Круглого столу: Король Артур» Гая Річі, «У серці моря» Рона Ховарда, «Тарзан» Девіда Йетса, «Лего. Фільм 2», «Книга джунглів: Початок» Енді Серкіс, сиквел «Годзілли» Гарета Едвардса, а також «Геошторм» Діна Девліна.
 
«Агенти А.Н.К.Л.»

Крім того, останні три проекти поряд з «Фантастичними звірами» отримають від IMAX цифровий ремастеринг.
 

Корпорація має аналогічні угоди і з іншими великими гравцями ринку, зокрема з DreamWorks Animation і Disney (з ними договори діють до 2017 року).
 
Кадр з фільму «Бетмен проти Супермена: На світанку справедливості»

Коментуючи новину, Грег Фостер, генеральний директор IMAX Entertainment, зауважив: «Ця угода збагачує і розширює відносини нашої компанії з ключовими режисерами, які завжди були важливі для Warner в тому, щоб поширювати своє саме захоплююче кіно для аудиторії по всьому світу».
 
Джерело: kinoposik.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####