30
КВІ
2018

Paramount розпочала роботу над сиквелом «Тихого місця»

Успіх картини Джона Красінскі в прокаті змусив продюсерів задуматися про продовження.

В рамках професійного конвенту CinemaCon, що проходить в Лас-Вегасі, глава студії Paramount Джеймс Янопулос оголосив, що в розробці знаходиться сиквел хоррору «Тихе місце» режисера Джона Красінскі.

«З радістю можу повідомити, що ми вже працюємо над продовженням "Тихого місця"», - розповів Янопулос присутніх.

 
Кадр з фільму «Тихе місце»

Президент студії не розкриває деталі сиквела, який знаходиться на самій ранній стадії розробки. На даний момент точно не відомо, чи займе Красінскі режисерське крісло продовження і чи повернеться хтось із акторів оригінального фільму.

Малобюджетний фільм жахів «Тихе місце» розповідає про світ, де за людьми і тваринами полюють смертоносні хижаки з космосу, що орієнтуються по звуку. На віддаленій фермі сім'я з декількох людей намагається жити нормальним життям, коли найменший звук може принести смерть.

Картина Красінскі стала одним з найбільших сюрпризів прокату останнього часу. Стрічці з бюджетом в 17 млн ​​доларів експерти пророкували 20-30 млн доларів, але картина швидко змогла досягти позначки в 75 млн доларів.

Сам Красінскі в найближчому майбутньому займе режисерське крісло фантастичної картини «Життя на Марсі», екранізації розповіді Сесіл Кастеллуччі «Ми завжди жили на Марсі».

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####