01
ТРА
2018

Брі Ларсон зіграє головну роль в спін-оффі «Білосніжки»?

Disney планує запропонувати оскароносній актрисі роль в новому проекті.

Брі Ларсон, зірка фільмів «Кімната» і «Конг Острів черепа», може отримати головну роль в проекті студії Disney Rose Red, що розповідає про сестру Білосніжки. Про можливу співпрацю повідомив сайт Disney Film Facts, посилаючись на джерела, близькі до виробництва.

 
На фото: Брі Ларсон

Студія або представники актриси поки ніяк не прокоментували інформацію.

Алоцветік (іноді її ім'я перекладають як Розочка, або Краснозорька) - сестра Білосніжки (варіант - Беляночка) з німецької казки «Невдячний карлик», найбільш відомий варіант якої представлений в «Дитячих і домашніх казках» братів Грімм. При цьому вона не пов'язана зі знаменитою казкою «Білосніжка і сім гномів».

Disney, яка розробляє проект з 2016 року, планує ввести Алоцветік в класичну казку і з її допомогою уявити знайому історію під новим кутом. Дія розгорнеться після того, як Білосніжка вкусила отруєне яблуко і заснула мертвим сном. Алоцветік, зібравши гномів, відправляється в небезпечну подорож, щоб зняти прокляття королеви.

Сценарій спін-оффу написав Джастін Мерз. Згодом текст переписав Івен Догерті («Білосніжка і Мисливець»), що наблизив історію до сюжету мультфільму 1937 року. Над останнім варіантом попрацювала Крістін Гор («Футурама»).

Режисерське крісло проекту поки що пустує.

Брі Ларсон, лауреат премії «Оскар» за роль у фільмі «Кімната», зараз зайнята на зйомках блокбастера студії Marvel «Капітан Марвел».

 
Джерело: disneyfilmfacts.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####