17
ТРА
2018

Marvel знайшла сценаристів для екранізації коміксу «Вічні»

Брати Раян і Меттью Фірпо напишуть адаптацію фантастичного коміксу Джека Кірбі.

Студія Marvel підключила сценаристів
Раяна і Меттью Фірпо до роботи над екранізацією коміксів Джека Кірбі «Вічні» ( «Eternals»), повідомляє THR. Для молодих авторів адаптація стане першим великим студійним проектом.

Вічні - раса суперлюдей, що дебютувала на сторінках коміксів Marvel в 1976 році. Відгалуження звичного еволюційного процесу, вони з'явилися на світ 5 мільйонів років тому в результаті генетичних експериментів могутніх цілестіалів і розділилися на два види - благородних Вічних і монструозних Девіантів.


«Вічні»

Поступово Вічні і Девіанти відійшли на задній план, ставши чимось на зразок богів для звичайних людей, що заполонили планету. Протягом тисячоліть вони впливали на розвиток людської цивілізації.

Вічні мають неймовірні суперздатності. Практично безсмертні, багато представників раси наділені величезною силою і витривалістю, здатні літати, читати думки, створювати силові поля і багато іншого.

Кірбі створив «Вічних» після повернення в Marvel з DC Comics. Багато в чому він надихався грецькою міфологією (від чого багато Вічних носять імена персонажів грецького пантеону) і книгою Еріха фон Денікена «Колісниця богів: Нерозгадані таємниці минулого».

У 2006 році Ніл Гейман разом з художником Джоном Ромітою-мол. оновив роль Вічних в сучасний всесвіт коміксів Marvel.

На даний момент екранізація знаходиться на самій ранній стадії розробки, і точно не відомо, коли картина вийде у світ і хто займеться постановкою.

Брати Фірпо з'явилися на радарі в 2017 році, коли їх сценарій «Руїни» виявився в знаменитому «Чорному списку» кращих неспродюсованих проектів. Згодом за текст взявся режисер «Макбета» Джастін Курзель, а одну з головних ролей у військовій драмі про колишньому нацистському капітана зіграє Галь Гадот.

 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####