18
ТРА
2018

Джеймс Ренсон зіграє дорослого Едді Каспбрака

Актор, зайнятий в основному на другорядних ролях, зніметься в продовженні хіта 2017 року.

У сиквелі «Воно 2» змужнілого Едді Каспбрака може зіграти маловідомий актор другого плану Джеймс Ренсон («Не спійманий - не злодій»). Про це Ренсон оголосив в своєму закритому Twitter-акаунті 15 травня.


Twitter

Студія або трейди поки ніяк не прокоментували інформацію.

Андрес Мускетті, режисер першого фільму, поставить продовження за сценарієм Гарі Добермана.

У разі підтвердження Ренсон з'явиться на екрані в компанії Білла Скарсгарда і Джесіки Честейн. Крім цього, в зйомках сиквела планують взяти участь Білл Хейдер і Джеймс МакЕвой.

Ренсон зіграє дорослого Едді, найнервовішого члена «Клубу невдах». Він виріс в успішного бізнесмена, який володіє прибутковою компанією з прокату лімузинів.

Хоррор «Воно», який вийшов в 2017 році, став несподіваним хітом прокату, зібравши по всьому світу 700 млн доларів при скромному бюджеті в 35 млн доларів.

Екранізація однойменного бестселера Стівена Кінга, розповідає про групу молодих людей. У невеликому містечку Деррі вони стикаються з древнім демоном, який в образі танцюючого клоуна Пеннівайза викрадає дітей, щоб підживлюватися їх страхом.

У сиквелі, герої які підросли, повертаються в рідне місто через 27 років, щоб знову зустрітися віч-на-віч з клоуном. За словами Мускетті, актори оригінального фільму можуть з'явитися в сиквелі у флешбеках.

Зйомки «Воно 2» стартують влітку. Студія планує випустити картину 6 вересня 2019 року.

 
#####