22
ТРА
2018

Джилленхол в ролі лиходія у сиквелі «Людини-павука»?

Зірка фільмів «Дужчий» та «Стрінгер» планує приєднатися до кіновсесвіту Marvel.

Джейк Джилленхол почав переговори зі студією Sony щодо участі в продовженні блокбастера «Людина-павук: Повернення додому». У разі досягнення угоди актор з'явиться на екрані в образі суперлиходія Містеріо.


На фото: Джейк Джилленхол

У сиквелі хіта 2017 року повернуться Том Холланд, Зендея і Джейкоб Баталон. Відповідно до джерел, очікується, що Майкл Кітон знову зіграє в продовженні лиходія Стерв'ятника. Джон Воттс займає режисерське крісло картини, яка поки ще не отримала офіційну назву.

Містеріо, також відомий як Квентін Бек, який дебютував на сторінках коміксів про Людину-павука влітку 1964 року. Майстер зі створення спецефектів і постановки трюків, одного разу вирішив, що зуміє по-справжньому прославитися виключно в якості суперлиходія. Використовуючи всі свої пізнання, Бек створював правдоподібні ілюзії, здатні обдурити павуче чуття, і інші хитрі пристосування для просування злочинницької кар'єри.

Згодом Містеріо увійшов до складу «Зловісної Шістки» - команди суперзлодіїв, що об'єднали зусилля, щоб знищити Людину-павука. Містеріо вважається одним з ключових противників повзучого супергероя.


Містеріо

У найближчому майбутньому Джилленхол готується зіграти знаменитого композитора Леонарда Бернстайна в біографічній картині «Американець», постановником якої значиться Кері Фукунага.

Студія планує випустити сиквел «Людини-павука» 4 липня 2019 року.