24
КВІ
2015

«Людина-павук»: короткий список акторів

«Людина-павук»: короткий список акторів

Чутки пов'язували з новим ігровим проектом Логана Лермана і Ділана О'Брайена, проте їхні прізвища в результаті не потрапили в список акторів. У найближчі сім днів студія планує запросити на тестові перегляди Ейса Баттерфілд, Ната Вулфа, Тімоті Чаламета, Тома Холленді і Ліама Джеймса, а остаточне рішення продюсери візьмуть в наступні два-три тижні, хоча укладення угоди може зайняти більше часу. Офіційно жоден з п'яти акторів ще не отримував пропозиції про проби, але інсайдери запевняють, ніби кожен з молодих артистів є гідним кандидатом на роль школяра Пітера Паркера.
 
На фото: Ейса Баттерфілд

Хоча зйомки триквела «Першого месника» розпочнуться зовсім скоро, присутність Людини-павука на майданчику не буде потрібно до червня, так що у Sony є ще запас на кастинг.
 
На фото: Тімоті Чаламета

Найвідомішим в короткому списку компанії вважається 18-річний Баттерфілд, зірка «Хранителя часу» і «Гри Ендера». Його ровесники Чаламет і Джеймс мають схожі кар'єрні траєкторії: обидва знімалися на телебаченні (Тімоті можна було побачити в «Батьківщині», Ліама - в «Вбивстві»), звідки стартували на великий екран (перший з'являвся в «Інтерстеллар», другий виконував соло в інді- драмі «Дорога, дорога додому»).
 
На фото: Ліам Джеймс

Холленд, в свою чергу, зіграв у «Неможливому» з Наомі Воттс і Юеном Макгрегором і в 2015-му постане у стрічці Рона Ховарда «У серці моря». Старший з п'ятірки - 20-річний Нат Вулф, який здобув популярність завдяки хіту «Винні зірки».
 
На фото: Нат Вулф

В якості режисера нового «Людини-павука» виступить Дрю Годдард. Реліз фільму очікується в липні 2017 року, а вже в 2018-му на екрани повинна буде вийти анімаційна картина про Пітера Паркера, яка буде створюватися незалежно від мистецьких проектів. На чолі цієї роботи виявляться Філ Лорд і Крістофер Міллер, автори «Лего. Фільму», «Мінлива хмарність, часом фрикадельки» і « Мачо і ботан».

 
На фото: Філ Лорд і Крістофер Міллер

Про це на конвенті CinemaCon заявив голова Sony Том Ротман. За його словами, дует напише сценарій мультфільму і візьметься його продюсувати. Також проект курирують Аві Арад, Меттью Толмаков і Емі Паскаль.
 
На фото: Том Холленд
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####