24
ТРА
2018

Ліам Нісон отримав роль в перезапуску «Людей в чорному»

Зірка «Викраденої» приєднається до акторського складу фантастичної картини.

Ліам Нісон веде переговори зі студією Sony щодо участі в зйомках спін-оффу/перезапуску «Людей в чорному», повідомляє Variety. У разі досягнення угоди актор з'явиться на екрані в компанії Тесси Томпсон і Кріса Хемсворта.


На фото: Ліам Нісон

За постановку картини за сценарієм Артура Маркама і Метта Холловея відповідає Ф. Гері Грей. Волтер Ф. Паркс і Лорі МакДональд спродюсують проект. Стівен Спілберг взяв на себе функції виконавчого продюсера.

Подробиці нового фільму поки не розкриваються. Відомо лише, що в центрі сюжету знову опиняться агенти надсекретної організації, яка контролює діяльність інопланетних прибульців, що мешкають на Землі серед звичайних людей. У картині буде три головних персонажа (Томпсон, Хемсворт і Нісон), а дія розвернеться по всьому світу.

Sony планує влаштувати франшизі м'який перезапуск, коли нова картина фактично існує в хронології оригінальних фільмів, але при цьому не пов'язана з минулими частинами сюжетно.

«Люди в чорному 3» вийшли в прокат в 2012 році і показали, що і після десятирічної перерви інтерес до історії у аудиторії є. Стрічка зібрала понад 624 млн доларів при бюджеті в 225 млн доларів. Симпатій преси, правда, удостоїлася тільки перша частина франшизи, яка свого часу заробила 589 млн доларів. Критичний рейтинг другого фільму, який взяв касу в 441 млн доларів, виявився найнижчим серед всіх трьох проектів.

Нещодавно глядачі могли бачити Нісона в гостросюжетній картині Жауме Кольет-Серра «Пасажир», а 15 листопада актор з'явиться в укранских кінотеатрах в драмі «Вдови» Стіва МакКвіна.

Перезапуск «Людей в чорному» очікується в кінотеатрах влітку 2019 року.

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####