25
ТРА
2018

«Трансформери 7» зникли з графіка студії Paramount

Продовження популярної фантастичної франшизи очікувалося в кінотеатрах в 2019 році.

Paramount прибрала сьомих «Трансформерів» з графіка майбутніх релізів. Передбачалося, що картина побачить світ 28 червня 2019 року, але як тепер стало відомо, в цей час студія планує випустити в кінотеатри комедію Limited Partners з Тіффані Хеддіш.


«Трансформери: Час вимирання»

Студія поки ніяк не прокоментувала зміни в графіку.

Шостим фільмом франшизи стане спін-офф «Бамблбі» Тревіса Найта. Картина про пригоди чорно-жовтого робота в 1980-х з'явиться в кінотеатрах 20 грудня.

Незважаючи на те, що «Останній лицар» показав в прокаті не найкращі результати, зібравши лише 605 млн доларів при офіційному бюджеті в 217 млн ​​доларів, франшиза все одно залишається для студії однією з найприбутковіших. В цілому п'ять фільмів серії зібрали 4,4 млрд доларів.

Також студія оголосила дату релізу біографічної картини «Людина-ракета». Стрічка про життя і кар'єру легендарного музиканта Елтона Джона побачить світ 17 травня 2019 року. Режисерське крісло проекту займає Декстер Флетчер. Головну роль в проекті виконає Терон Еджертон.

Крім цього, Paramount на два тижні зрушила реліз ремейка «Кладовища домашніх тварин». Спочатку нова екранізація бестселера Стівена Кінга очікувалася 19 квітня, але тепер вона вийде 5 квітня 2019-го.

 
Джерело: variety.com
Перклад: kinobox.in.ua
 
#####