25
ТРА
2018

WB змінила дату релізу «Людини на шість мільярдів доларів»

Фантастичний бойовик з Марком Волбергом переїхав на 2020 рік.

Студія Warner Bros. перенесла вихід ремейка фантастичного серіалу «Людина на шість мільярдів доларів» з 31 травня 2019-го на 5 червня 2020 року. Зміна в графіку релізу, найімовірніше, пов'язанеа з спорожнілим режисерським кріслом - 10 травня Даміан Сіфрон, який працював над картиною, залишив проект у зв'язку з творчими розбіжностями з продюсерами.


На фото: Марк Волберг

Марк Волберг як і раніше значиться як виконавець ролі полковника Стіва Остіна - льотчика-випробувача, який в результаті катастрофи експериментального ракетоплана отримує важкі травми і позбавляється ока, руки і обох ніг. Остіна рятує Служба стратегічних операцій. Вона дає полковнику спеціальні біонічні протези, які роблять Остіна швидшим, сильнішим і кращим звичайної людини. В обмін він встпає на службу в СЗГ.

Ремейк телефільму «Людина на шість мільйонів доларів», заснованого на романі Мартіна Кейдіна «Кіборг», знаходиться в розробці вже кілька років.

Зміни в графіку релізів не обмежилися «Людиною за шість мільярдів доларів». Звільнений слот тепер займає «Годзілла 2» Майкла Догерті, який переїхав з 22 березня. Комедію «Шалено багаті азіати» студія зрушила на 15 серпня.

Також стало відомо, коли в кінотеатрах з'явиться «Доктор Сон» Майка Фленегана. Екранізація бестселера Стівена Кінга побачить світ 24 січня 2020 року.

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####