26
ТРА
2018

Режисер «Логана» поставить спін-офф «Зоряних воєн»

Джеймс Менголд може зайняти режисерське крісло проекту про знаменитого мисливця за головами.

Одночасно кілька джерел різних видань підтвердило, що Джеймс Менголд поставить для Lucasfilm спін-офф «Зоряних воєн» про Боба Фетта. Саймон Кінберг, постійний продюсер і автор франшизи «Люди Ікс», напише сценарій картини разом з Менголдом.


Джеймс Менголд на зйомках фільму «Росомаха»

Будь-які подробиці сюжету окремого фільму, зрозуміло, поки не розкриваються.

Lucasfilm і Disney на даний момент не підтвердили і не спростували інформацію, але джерела, знайомі з ситуацією, впевнені в її достовірності.

Поки безіменний сольний фільм стане новою частиною антології «Зоряних воєн», що почалася в 2016 році з «Бунтаря один». Цього року світ побачив новий спін-офф - «Соло». Крім цього, Lucasfilm розробляє ще кілька фільмів про окремих персонажів далекої-далекої галактики, в тому числі і про Обі-Вана Кенобі.

Мовчазний мисливець за головами вперше був представлений в 1980-му у фільмі «Зоряні війни: Імперія завдає удару у відповідь». У 1983 році він з'явився в «Поверненні джедая», де безславно загинув в пащі Сарлакка. Незважаючи на лімітований екранний час і практично повну відсутність реплік, грізний найманець моментально став улюбленцем публіки.


Кадр з фільму 
«Зоряні війни: Імперія завдає удару у відповідь»

Смерть Фетта згодом була скасована, і мисливець за головами неодноразово з'являвся в книгах, іграх і коміксах по «Зоряним війнам». Саме Боба Фетт, згідно нової хронології Star Wars, розповів Дарту Вейдеру про існування його сина, Люка Скайвокера.

У 2002-му в «Атаці клонів» Джордж Лукас показав передісторію персонажа, зробивши його сином-клоном мандалорського найманця Джанго Фетта.


Кадр з фільму 
«Зоряні війни: Повернення джедая»

Успіх «Лоґана», що зібрав в прокаті 619 млн доларів і отримав номінацію на «Оскар» за найкращий адаптований сценарій, зробив Менголда привабливим режисером для більшості голлівудських студій. Зараз постановник працює над екранізацією гостросюжетного роману Дона Вінслоу The Force і безіменним проектом студії Fox про протистояння автомобільних компаній Ford і Ferrari.
 
Джерело: hollywoodreporter.com
Перклад: kinobox.in.ua
 
#####