26
ТРА
2018

Денні Бойл зніме 25-й фільм про Джеймса Бонда

Права на міжнародний прокат картини отримала студія Universal.

Продюсери франшизи про британського супершпигуна Майкл Дж. Вілсон і Барбара Брокколі офіційно підтвердили, що Денні Бойл займе режисерське крісло 25-го фільму про Джеймса Бонда. Деніел Крейг повернеться в образі агента 007. Сценарій картини Бойл написав спільно з Джоном Ходжем.


На фото: Денні Бойл

Також стало відомо, що кінокомпанії Eon Productions і MGM, що володіють правами на «Бонда», знайшли нового міжнародного прокатника для популярної франшизи. Бажані права на світовий прокат «Бонда 25» виграла студія Universal. За американський прокат картини відповідають MGM і Annapurna.

Раніше міжнародним прокатником франшизи виступала Sony, але в 2015-му, після виходу фільму «007: Спектр», закінчився термін використання прав. Продюсери почали шукати нового партнера для прокату, і серед претендентів були присутні майже всі голлівудські студії, крім Disney.

У лютому 2018 року стало відомо, що Бойл став головним кандидатом на пост режисера 25-го фільму про Бонда. Довгий час не надходило підтвердження, поки Бойл з Ходжем працювали над сценарієм. За словами постановника, він планував зайняти режисерське крісло проекту, тільки якщо його ідея сподобається продюсерам. В результаті текст Бойла і Ходжа отримав зелене світло.


Кадр з фільму 
«007: Координати "Скайфолл"»

Зйомки поки безіменної картини стартують на студії Pinewood в грудні.

«Бонд 25» побачить світ 8 листопада 2019 року.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####