28
ТРА
2018

Чад Стахелскі екранізує фантастичний комікс «Аналог»

Режисер «Джона Уіка» займе режисерське крісло проекту студії Lionsgate.

Чад Стахелскі («Джон Уік») поставить для Lionsgate екранізацію фантастичного коміксу Джеррі Даггана і Девіда О'Саллівана «Аналог» («Analog»). Раян Кондао, творець серіалу «Колонія», адаптує першоджерело під формат повнометражного фільму.


Чад Стахелскі на зйомках фільму «Джон Уік 2»

Стахелскі також спродюсує проект через свою кінокомпанію 87eleven.

Студія Lionsgate, бажаючи продовжити співпрацю з Стахелскі, виграла права на екранізацію в результаті запеклих торгів.

Дія коміксу розгортається в недалекому майбутньому, де інтернет став практично марним через події під назвою Великий Доксінг, коли одночасно оприлюднювалися секрети всього людства. На руїнах звичного світу з'явилися Люди Гросcбуха - спеціальні кур'єри, які переправляють дорогі дані дідівським методом - в портфелі, прикутим до руки, поки інша рука стискає пістолет.

Головний герой коміксу - нічим не видатний кур'єр Джек МакГінніс, який під час виконання чергового завдання стикається зі шпигунами, агентами національної безпеки, простими бандитами і одним дуже сердитим штучним інтелектом. Всі вони бажають отримати вміст його кейса.


Фрагмент обкладинки коміксу «Analog»

Зараз Кондал спільно з Мігелем Сапочніком і Ворреном Літтлфілдом працюють над серіалом на основі циклу романів Роберта І. Говарда про Конана-варвара. Крім цього, на початку березня він закінчив сценарій перезапуску «Горця».

Стахелскі, який поставив разом з Девідом Літчем першого «Джона Уіка», останнім часом став одним з найбільш затребуваних режисерів Голлівуду. На даний момент в його робочому графіку значаться перезапуск «Горця» і дві екранізації - коміксу «Убий або помри» та бестселера «Сендмен Слім».
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####