30
ТРА
2018

Джеймі Фокс отримав головну роль в ремейку «Спауна»

Лауреат премії «Оскар» зіграє безжального антигероя у фільмі Тодда МакФарлейна.

Джеймі Фокс, зірка фільмів «Рей» і «Джанго звільнений», зіграє головну роль у новій екранізації коміксів «Спаун». Тодд МакФарлейн, творець популярного антигероя, дебютує в режисурі і поставить картину за власним сценарієм.


На фото: Джеймі Фокс

Джейсон Блум і його компанія Blumhouse спродюсують проект.

Фокс виконає роль колишнього оперативника ЦРУ Ела Сімонса, який в результаті зради виявляється в пеклі. Сіммонс укладає угоду з демоном Мелболгієм і в обмін на свою душу стає його агентом на землі. Він отримує особливий живий костюм, що дарує носію величезну силу і неймовірні здібності. У спробі зберегти залишки людяності і розірвати угоду з Мелболгєем Сіммонс починає боротьбу зі злочинцями і надприродними істотами, розправляючись з ворогами жорстоко і нещадно.


На фото: Тодд МакФарлейн і Джеймі Фокс


Раніше МакФарлейн розповідав, що ремейк «Спауна» буде радикально відрізнятися від першої екранізації 1997 року. Художник і сценарист коміксів хоче, щоб в центрі фільму були справжній страх і реалістична драма, що по ідеї зробить проект відмінним від інших фільмів про супергероїв.

Бюджет картини оцінюється в районі 10 млн доларів, так що творці стрічки мають намір зробити антигероя чимось на зразок акули з «Щелеп». У центрі сюжету виявиться детектив Твіч, один з другорядних персонажів комікс-серії, тоді як сам Спаун залишиться страхітливою силою, але при цьому глядачі його майже не побачать.

Творці картини планують приступити до зйомок у серпні.


Спаун

У 1997-му на екранах з'явилася перша екранізація коміксів з Майклом Джеєм Вайтом в головній ролі. Довгий час творці фільму намагалися запустити продовження, але в підсумку проект закрили. З 1997-го по 1999-й канал HBO випустив три сезони анімаційного серіалу.

20 вересня глядачі зможуть побачити Фокса в пригодницькій картині «Робін Гуд».

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####