25
КВІ
2015

«Форсаж 8» стартує у квітні 2017

«Форсаж 8» стартує у квітні 2017

Анонсувавши дату, актор також додав: «Ми збираємося зробити кращий з коли-небудь побачених вами фільмів». Продюсерам доведеться докласти чимало зусиль, щоб знайти потрібний підхід до подальшого розвитку франшизи, зі смертю Пола Уокера позбулася одного зі своїх ключових персонажів. Курирує проект Ніл Х. Моріц найближчим часом присвятить саме пошуку цікавої історії для продовження, після чого займеться вибором постановника стрічки.
 
Пол Уокер у фільмі «Форсаж 7»

Малоймовірно, що знімавший сьому частину Джеймс Ван повернеться в режисерське крісло восьмого «Форсажу». Кінематографіст не криючись зізнається: враховуючи загибель Уокера в розпал виробничого процесу, досвід роботи над фільмом виявився досить виснажливим для нього. Крім того, у графіку постановника зараз значиться друге «Закляття». Крім того Ван стане режисером «Аквамена». У Вана просто може не вистачити часу на високошвидкісний екшн з Віном Дізелем і компанією.
 
На фото: Джеймс Ван

Торік ходили чутки про повернення Джастіна Ліна у франшизу. Режисерові нібито пропонували зайнятися відразу декількома фільмами, але невідомо, чи зважиться він на це. Зараз постановник знаходиться в стадії препродакшна «Зоряного шляху 3».

 
На фото: Джастін Лін

Нагадаємо, за три тижні прокату «Форсаж 7» зібрав понад 1,1 мільярд доларів, посівши сьому сходинку в списку найкасовіших проектів усіх часів. До цього кожна частина в серії виступала краще попередньої, але нова картина досягла таких вражаючих результатів, що наступним стрічкам доведеться добре постаратися, щоб оновити рекорди.

 
Кадр з фільму «Форсаж 7»

Для Universal фільм став першим після перевипущеного в 2013-му «Парку юрського періоду» релізом, що взяли мільярдну планку. Більше того, він домігся цього швидше за інших, пройшовши заповітну позначку на 17-й день, тоді як «Месники», «Аватар» і заключна історія поттеріани «Гаррі Поттер і смертельні реліквії: Частина 2» йшли до такого підсумку на два дні довше.
 
Він Дізель у фільмі «Форсаж 7»
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####