30
ТРА
2018

Студія Disney приступила до зйомок сиквела «Чаклунки»

До акторського складу продовження приєднався Чіветель Еджіофор.


На фото: Чіветель Еджіофор

Студія Disney офіційно оголосила про початок знімального процесу «Чаклунка 2». Зйомки сиквела пройдуть на студії Pinewood Studios в Атланті і на додаткових майданчиках в Великобританії. Режисерське крісло проекту займає Хоакім Роннінг.

Анджеліна Джолі повернеться в образі рогатої чарівниці, а Ель Фаннінг знову виконає роль принцеси Аврори. Мішель Пфайфер отримала в сиквелі роль королеви Інгрід, а молодий актор Гарріс Дікінсон зіграє принца Філіпа.

У зйомках продовження також візьмуть участь Ед Скрейн, Чіветель Еджіофор, Роберт Ліндсей.

Джез Баттерворт написав початковий варіант сценарію спільно з Ліндою Вулвертон. Згодом текст переробили Міка Фітцерман-Блю і Ной Харпстер.



Дія сиквела розгорнеться через кілька років після подій оригінальної картини і продовжить досліджувати відносини між рогатою феєю і дівчиною, коли вони знову об'єднують зусилля, щоб захистити чарівних мешканців лісу від нової напасті.


«Чаклунка», заснована на діснеїській версії казки «Спляча красуня», побачила світ у 2014 році. Картина показала в прокаті відмінні результати, зібравши 758 млн доларів при бюджеті в 180 млн доларів.


Кадр з фільму 
«Чаклунка»

Дата прем'єри «Чаклунки 2» поки не оголошена.
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####