02
ЧЕР
2018

Джейсон Момоа і Корін Харді покинули ремейк «Ворона»

Багатостраждальний перезапуск класичної стрічки 1994 року залишився без режисера і виконавця головної ролі.

Джейсон Момоа і Корін Харді прийняли рішення залишити роботу над фільмом «Ворон», повідомляє Deadline з посиланням на джерела, знайомі з виробництвом. Причиною називаються творчі і фінансові розбіжності з продюсером ремейка Семюелем Хадідою, чия компанія Davis Films володіє правами на оригінал.


Кадр з фільму 
«Ворон»

У вересні 2017-го стало відомо, що Sony планує зайнятися прокатом ремейка, і вже в березні студія оголосила точну дату релізу - 1 жовтня 2019 року. Харді навіть почав підготовку до зйомок, які повинні були стартувати в липні в Будапешті. Однак джерела видання зауважують, що переговори між продюсером і студією так і не увінчалися успіхом. Саме ця невизначеність і призвела до того, що режисер і актор залишили проект.

Про ремейк картини Алекса Прояса Relativity вперше заявила в 2008 році. З тих пір проект переслідують неприємності. Спочатку картину про повсталого з мертвих музиканта Еріка Дрейвена збирався поставити Стівен Норрінгтон. Коли режисерське крісло спорожніло, студія спробувала підключити до роботи над перезапуском Хуана Карлоса Фреснадsльо і Ф. Хав'єра Гутьєрреса, але знову невдало. В кінцевому підсумку студія заявила про банкрутство, і права перехопив Хадіда.

У різний час на роль головного героя розглядалися кандидатури Марка Волберга, Бредлі Купера, Тома Хіддлстона, Джеймса МакЕвоя, Люка Еванса і Джека Х'юстона.

Нова версія повинна була бути ближчою до першоджерела - незалежного коміксу Джеймса О'Барра, який вийшов в 1989 році.

Прояс, що екранізував комікс в 1994 році, згодом публічно висловлювався проти ідеї ремейка і просив студію і продюсерів не чіпати спадок Брендона Лі, який загинув під час зйомок.

Представники студії поки ніяк не прокоментували ситуацію.

 
Джерело: deadline.com
Перклад: kinobox.in.ua
 
#####