04
ЧЕР
2018

Том Круз освоїв небезпечні стрибки

Актор вистрибнув з літака на висоті сім тисяч метрів для сцени фільму «Місія неможлива: Фолаут».

Студія Paramount опублікувала відео зі зйомок блокбастера
«Місія неможлива: Фолаут», де розповідається про роботу над одним з найнебезпечніших трюків в історії франшизи. Том Круз в звичній для себе манері виконав трюк самостійно і зробив стрибок на висоті сім тисяч метрів.



За словами режисера картини Крістофера МакКворрі, вони ретельно готувалися до зйомок трюку і, перш ніж посадити Круза в літак, довгий час тренувалися. В результаті виконавець ролі супершпигуна Ітана Ханта зміг виконати вкрай небезпечні затяжні стрибки, звані HALO jump. Крузу довелося зробити стрибок кілька разів, так як у знімальної групи було всього кілька хвилин в день, щоб зловити правильний кадр.

Круз регулярно ризикує власним здоров'ям на зйомках екшн-франшизи, вдаючись до послуг каскадерів в найрідкісніших випадках. У фільмі «Місія неможлива: Протокол Фантом» актор виконував трюк на стінах 828-метрового хмарочоса
«Бурдж-Халіфа», а в п'ятій частині повис на борту літака, що злітає. На зйомках «Фолауту» удача ненадовго відвернулася від Круза, і він отримав травму під час стрибка з даху на дах.

«Місія неможлива: Фолаут» з'явиться в українських кінотеатрах 26 липня.
 
#####