27
КВІ
2015

Тайлер Перрі буде протистояти Черепашкам-ніндзя

Тайлер Перрі буде протистояти Черепашкам-ніндзя

Спочатку в коміксах персонаж вченого Бакстера Стокмана постає геніальним винахідником-афроамериканцем, який придумав невеликих роботів-маузерів, покликаних винищити всіх каналізаційних пацюків, але частіше використовувалися їх творцем для грабежів банків. Пізніше Шреддер задіяв цих механічних істот, щоб позбутися від Сплінтера, наставника черепашок.
 
Бакстер Стокман у версії 1987

У серіалі 1987 Стокман став слабовольним білошкірим вченим, у підсумку перетворився на людиноподібну муху. Але вже у версії 2003-го герою повернули його початкове етнічне походження. Працюючи на клан Фут, винахідник за кожну похибку піддавався фізичним покаранням і позбавлявся то ока, то руки, а то й зовсім всього тіла (збережену голову прикріплювали до роботизованого скелету).
 
Бакстер Стокман у версії 2003

У продовженні франшизи, продюсуємої Майклом Беєм спільно з Ендрю Формом і Бредлі Фуллером, знімуться зірки першої частини Меган Фокс і Вілл Арнетт. Нагадаємо, що поряд з Тайлером Перрі до проекту приєднався нещодавно і Стівен Амелл, який зіграє месника в масці Кейсі Джонса.
 
Кадр з фільму «Підлітки-мутанти черепашки-ніндзя»

Режисирує фільм Дейв Грін. Сценарій написали Джош Аппелбаум і Андре Німець. Зйомки повинні початися вже в наступному місяці.

Тайлер Перрі, відомий головним чином завдяки своїм комедійним роботам, останнім часом все більше звертається до драматичних ролей. Так, в 2014-му актор з'являвся в образі адвоката Бена Аффлека в трилері «Загублена».

 
Тайлер Перрі у фільмі «Загублена»
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####