05
ЧЕР
2018

Різ Візерспун планує знятися в комедії «Блондинка в законі 3»

Студія MGM збирається повернути життєрадісну Ель Вудс на великий екран.

Різ Візерспун приступила до переговорів зі студією MGM щодо участі в комедії «Блондинка в законі 3» - новому продовженні хіта 2001 року. У разі досягнення угоди оскароносна актриса не тільки знову виконає роль променистої Ель Вудс, але і спродюсує триквел спільно з Марком Е. Платтом і Адамом Сігелом.


«Блондинка в законі 2: Червоне, біле і блондинка»

Студія також веде переговори з Кірстен Сміт і Карен МакКуллой, сценаристами оригінальної картини.

Комедія «Блондинка в законі», заснована на однойменному романі Аманди Браун, розповідає про життєрадісну красуню Ель Вудс, яка відправляється в Гарвардський університет з метою повернути свого хлопця і довести, що вона не пустушка. Критики і глядачі тепло прийняли картину, і вона змогла зібрати у світовому прокаті 141 млн доларів при бюджеті в 18 млн доларів.

Через два роки на світ з'явився сиквел «Блондинка в законі 2: Червоне, біле і блондинка», де головна героїня, що не розгубила оптимізму, відправляється до Вашингтона, щоб виступати за права тварин. Бюджет продовження виріс до 45 млн доларів, а загальні збори склали 124 млн доларів.

На даний момент будь-які подробиці про сюжет продовження відсутні.

Нещодавно глядачі могли бачити Різ Візерспун у фантастичній картині «Складки часу», а зараз актриса зайнята на зйомках другого сезону драматичного серіалу HBO «Велика маленька брехня».

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####