05
ЧЕР
2018

Джеремі Реннер зламав руки на зйомках «Ти квач!»

Про травму зірки «Месників» розповів колега актора по картині Джон Хемм.

В гостях у телепередачі Еллен Дедженерес Джон Хемм розповів про випадок, що стався на зйомках комедії «Ти квач!». За словами актора, Джеремі Реннер, виконавець однієї з головних ролей, на третій день зйомок зламав руки.


Кадр з фільму 
«Ти квач!»

Хемм особисто не був присутній при інциденті, так як відлучився в Лондон на прем'єру фільму «На драйві». Вже після повернення з'ясувалося, що робота зупинилася, так як Реннер отримав травму.

«Третій день зйомок, - розповідає Хемм. - А нам ще 40 днів знімати. Не забувайте, це людина, яка знялася в сотні "Месниках", і все з ним було нормально. І ось він погодився на фільм про доганялки. Обидві руки, як хмиз, зламалися».

Зазвичай подібна травма здатна намертво застопорити все виробництво, але, як запевняє Хемм, творці комедії знайшли елегантний вихід.

«Він носив хромокейний гіпс, який зафарбували на постпродакшені», - пояснив актор.



З іншого боку, є ймовірність, що Хемм просто пожартував, але кілька місяців тому в мережі дійсно з'явився слух, що Реннер переніс важку травму на зйомках. Багато хто тоді вирішив, що мова йде про «Месники 4».

Сюжет комедії «Ти квач!» заснований на реальній історії про групу друзів, які 30 років не припиняли грати в квача. Протягом місяця кожен рік вони збиралися, щоб з'ясувати, хто вийде переможцем. Поступово звичайна забава перетворилася в складне і безжалісне змагання. Щоб заплямувати іншого гравця, учасники можуть проїхати через всю країну або пробратися в чужу хату посеред ночі.

«Ти квач!» З'явиться в українських кінотеатрах 28 червня.

 
#####