08
ЧЕР
2018

Джаред Лето зіграє головну роль в спін-оффі про Джокера

Студія Warner розпочала роботу над черговою сольною картиною про головного супротивника Бетмена.

Джаред Лето зіграє головну роль в новому фільмі студії Warner, присвяченому Джокеру, повідомляє Variety, посилаючись на джерела, знайомі з виробництвом. Лето не тільки знову приміряє зелене волосся і блідий грим персонажа, а й візьме на себе функції виконавчого продюсера проекту.


«Загін самогубців»

Подробиці сюжету не розкриваються, але джерела помічають, що за допомогою спін-оффу студія має намір розширити світ, показаний в «Загоні самогубців».

Warner розробляє відразу кілька проектів на основі персонажів, так чи інакше пов'язаних з Бетменом. Крім фільму з Харлі Квін у виконанні Марго Роббі, в планах присутня картина про походження Джокера від Тодда Філліпса, головну роль в якому може виконати Хоакін Фенікс, хоча актор вже встиг спростувати цю інформацію.

Проекти Лето і Філліпса будуть існувати паралельно в рамках поки не оголошеного кінопідрозділу, де одних і тих же персонажів можуть грати різні актори, а історії практично не будуть перетинатися. Таким чином, студія планує розширити всесвіт коміксів DC за допомогою нових і незвичайних історій і з застосуванням різних персонажів, частково задіяних в основний лінійці екранізацій.

Зараз продюсери проекту зайняті пошуками підходящого сценариста, через що невідомо, коли стартує виробництво проекту. Також залишається незрозумілим, як зйомки спін-оффу співвідносяться з роботою над «Загоном самогубців 2».

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####