09
ЧЕР
2018

Шарліз Терон озвучить головну героїню в «Сімейці Аддамсів»

Студія MGM оголосила акторський склад озвучування мультиплікаційного проекту.

Шарліз Терон, Еллісон Дженні, Бетт Мідлер, Фінн Вулфард, Хлоя Грейс Морец і Нік Кролл візьмуть участь в створенні нової анімаційної екранізації знаменитих комік-стріпів Чарльза Аддамса «Сімейка Адамсів». Актори озвучать відповідно Мартішу Аддамс, головного противника сімейства Марго Нідлер, Вензді Аддамс, Пагслі Аддамс і Фестера Аддамса.


На фото: Шарліз Терон

Як і повідомлялося раніше, Оскар Айзек озвучить главу сімейства Гомеса Аддамса.

Разом з оголошенням про акторський склад студія MGM опублікувала перший промокадр, де відображені всі основні учасники проекту.



«Сімейка Адамсів»

Екранізацію розробляє Конрад Вернон, постановник фільмів «Повного розковбаса» і «Шрека 2». Сценарій нової версії, яка буде в першу чергу заснована на коміксах Аддамса, а не на попередніх екранізаціях, написала Памела Петтлер («Дев'ять») спільно з Меттом Ліберманом.

Вернон також спродюсує проект у співпраці з Гейл Берман («Баффі - винищувачка вампірів») і Алексом Шварцем («Міст у Терабітію»).

Комікси про «Сімейку Аддамсів» вперше побачили світ в 1938 році на сторінках газети The New Yorker. Історії про похмуре сімейство були наповнені чорним гумором і показували звичні речі через призму дивних особливостей Аддамсів, які щиро не розуміли, чому їхня поведінка так шокує оточуючих.

У 1964 році вийшла перша адаптація комік-стріпів - телесеріал, де главу сімейства зіграв Джон Естін. На основі серіалу згодом був зроблений повнометражний фільм. У 1990-і готичне сімейство повернулося на великий екран з двома картинами режисера Баррі Зонненфельда, головні ролі в яких виконали Рауль Хулія, Анжеліка Х'юстон, Крістофер Ллойд і Крістіна Річчі.

Студія планує випустити «Сімейку Аддамсів» 11 жовтня 2019 року.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####