09
ЧЕР
2018

Студія Warner бачить Раяна Гослінга в ролі Віллі Вонки

На головну роль у новій екранізації романів Роальда Даля претендують відразу три актори.

Відповідно до джерел сайту Collider, студія Warner склала шорт-лист можливих виконавців головної ролі в новій екранізації творів про Віллі Вонку англійського письменника Роальда Даля. За даними видання, продюсери розглядають на роль ексцентричного кондитера Раяна Гослінга («Ла-Ла Ленд»), Дональда Гловера («Соло») і Езру Міллера («Фантастичні звірі і де їх шукати»).


Раян Гослінг в фільмі «Ла-Ла Ленд»

З чуток, картина розповість передісторію найзнаменитішої повісті Даля і покаже, як Віллі Вонка заробив свій капітал, створив фабрику і зустрів умпа-лумпів. Які персонажі з оригінальних книг Даля візьмуть участь в проекті, поки не повідомляється.

Сценарій нової версії написав Саймон Річ («Секрети домашніх тварин»), а режисерське крісло проекту займає Пол Кінг, постановник «Пригод Паддінгтона».


Дональд Гловер в серіалі «Атланта»

Проект для студії Warner розробляє британський продюсер Девід Хейман, на рахунку у якого франшиза про Гаррі Поттера, трилер «Я - легенда» і фантастика «Гравітація», за яку він номінувався на «Оскар».

Представники студії або акторів на даний момент ніяк не прокоментували інформацію Collider.

Віллі Вонка вперше з'явився на сторінках книги «Чарлі і шоколадна фабрика» 1964 року. У 1972-му Даль написав продовження «Чарлі і великий скляний ліфт». Незважаючи на важливість для сюжету, Віллі Вонка здебільшого залишався на других ролях, тоді як головним героєм був Чарлі.


Езра Міллер у фільмі «Ліга справедливості»

У 1971 році ім'я персонажа з'явилося в назві фільму «Віллі Вонка і шоколадна фабрика», де роль химерного, але геніального кондитера зіграв Джин Вайлдер. У 2005-му була зроблена спроба представити світ Даля сучасному глядачеві. Тім Бертон поставив стрічку «Чарлі і шоколадна фабрика» з Джонні Деппом у ролі Вонки.

Крім «Віллі Вонки», в розробці знаходяться «Відьми» Даля. Сценарій адаптації написав Гільєрмо дель Торо, а до режисерського крісла придивляється Роберт Земекіс.

 
Джерело: collider.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####